Legenda Jugoslavije ima prezgodne unuke: Gleda ih cela Grčka!

Izvor: Direktno.rs Autor: Marko Marjanović

Unuke našeg proslavljenog pevača Đorđa Marjanovića prave su lepotice, a od nedavno izazivaju pažnju javnosti i zbog modnih uspeha.

Voljeni Marjanović će u oktobru napuniti 89 godina, više nije aktivan kao muzičar, ali njegove unuke Tea i Ana polako postaju predmet interesovanja domaće javnosti kako zbog izgleda, tako i zbog odabranih profesija.

Njihov otac je Branislav Prelević, bivši košarkaš koji je tokom karijere igrao za Crvenu Zvezdu, Paok, Virtus Bolonju i druge klubove. Mlade devojke su otišle drugačijim putem i za razliku od dede koji se bavio muzikom i oca koji je bio sportista, Ana i Tea su se opredelile za svet mode.

Njih dve su osnovale modni brend The Prelevic koji se bavi izradom modnih komada. Bilo da su u pitanju naočare za sunce, minđuše ili narukvice, ove devojke dokazuju da imaju smisao za modu i da su na dobrom putu da postanu poznato ime u ovom svetu.

Osim toga, Ana Prelević je velika zvezda u Grčkoj jer je 2010. godine proglašena za najlepšu devojku ove zemlje. Ona danas tamo radi i kao televizijska voditeljka i model. Zaštitno lice je mnogih svetskih modnih brendova, ali i pored uspeha u svetu mode nije zapostavila svoje obrazovanje. U Londonu je studirala i završila studije marketinga i komunikacije.

Sa velikim interesovanjem pratila se njena veza sa košarkašem Panatinaikosa Joanisom Papapetruom, koja je trajala tri godine, ali se okončala tokom epidemije korona virusa.

Tea Prelević je živela 11 godina u Londonu, studirala je i završila smer finansijska ekonomija, a profesionalnu karijeru je započela u poznatoj modnoj kući Burberry kao Marketing menadžer. Radila je sedam godina u centralnoj kancelariji koja kontroliše sve ostale širom sveta. Uspešna poslovna žena, danas je vlasnica dve  firme.

Obe devojke su izuzetno popularne na Instagramu i broje nekoliko desetina hiljada pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Njihov izgled je možda suvišno komentarisati jer slike govore za sebe.

Pogledajte samo neke od njih: