„MENTALNO JUTRO“ Ovo niste znali o Darku i Maretu

Izvor: Direktno.rs Autor: Marko Marjanović

Siguran sam da ste mnogo puta čuli ovu najavu. I da ste se svesno ili nesvesno več nasmejali. Znate o kome pišem. O TV voditeljima zbog kojih ustajemo ranije, sa nestrpljenjem iščekujući ko im je danas na tapetu. Marko Stepanović i Darko Mitrović. Mare i Dare. Mentalno razgibavanje.

Ubrajam i sebe u njihove „fanove“, neretko vraćajući emisiju koju sam propustio. Način na koji ova dva mlada čoveka vode emisiju i prepoznatljiv stil stavili su ih u sam vrh gledanosti. I verujem da će tu i ostati. Mislim da je političarima koji su na vlasti a bogami i onima u opoziciji i „opoziciji“ najveća noćna mora da ih njih dvojica uzmu za temu jutra.

Ne bih se začudio i da im je najgora kletva: „Dabogda završio u mentalnom razgibavanju“.

Dva različita temperamenta, različiti rečnik. Reklo bi se gotovo nespojivi tandem. Greška. Savršeno jedno drugog dopunjuju, svojim humorom, satirom, i oštrim političkim kritikama.

Ali, nešto drugo me je zaista prijatno iznenadilo. Znao sam da osim redovnog posla koji rade na televiziji, bave se i glumom i stand up predstavama.

Marko Marjanović, Foto: Privatna arhiva

I pomislih, to je to. Nekako su mi te profesije „kompatibilne“.

I pogreših. Po prirodi sam radoznao, možda čak imam i špijunske krvi u sebi, te reših malo da ih „proverim“. Za početak, na Instagram profilu.

Blago rečeno, kako klinci danas govore, „šoknuo“ sam se.

Pored ovih medijskih poslova kojima se bave, ovi momci imaju dovoljno energije i da se bave poslovima sa strane.

Darko Mitrović pravi postere, plakate u PDF formatu. Pogledavši ih, pomislio da su plakati za neki novi američki filmski hit.

Svaku vašu ideju, zamisao, on može svojom magijom da pretvori u plakat. U vaš lični pečat. Ili kao neki potpuno otkačeni pokon dragoj osobi. Na vama je samo da date predlog ideje. E, onda nekom magijom Dare to pretvara u umetnost.

Da ne davim mnogo, ocenite sami.

Umetnost Darka Mitrovića

Ovo je tek mali deo Darkove magije. Na njegovom nalogu možete ih videti još dosta.

https://www.instagram.com/komandant_dark/?hl=sr

Marko Stepanović, Mare, takođe ne sedi skrštenih ruku. Kao čovek koji voli prirodu, svoj biznis je pokrenuo baš praveći proizvod iz prirode.

Iz dobro obaveštenih izvora, znam da i sam voli da konzumira taj proizvod, te je jasno kako mu je to palo na pamet. Ovo se naravno šalim. I siguran sam da mi Mare neće to zameriti.

U pitanju je proizvodnja i prodaja domaćih rakija pod nazivom „RAZGIBAVAČA“

E, ovde sam sebe doživeo kao istraživačkog novinara, te sam došao u posed istih.

Na meti mi je bila „Razgibavača“ od šljive. I da vam kažem razgibava zaista. ☺
Osim toga Mare smišlja i dizajn nalepnica. Kad ih pogledate, nema šanse da ne probate.

Dizajn Marka Stepanovića

Naravno, i do ovih poverljivih podataka došao sam ozbiljnim istraživačkim novinarstvom. Pa skoro kao najpoznatiji novinar istraživač DJV.

Posle višemesečnog istraživanja i Maretov profil sam pronašao.

https://www.instagram.com/mareriska/?hl=sr

Za sam kraj poruka: Pratimo vas, momci!