NE NERVIRAJTE PREDSEDNIKA (LAKI JE MALO NERVOZAN)

Autor: Marko Marjanović

Protekla dva dana stvarno sam zabrinut za „budućnost Srbije“.

Bojim se da opozicija a i naše DEVOJČICE namerno rade o glavi Prvog čoveka SRBIJE.

Kao da su strani plaćenici, soroševci ili saradnici Belivukove ekipe.

Kao da Predsednik nema dovoljno problema, već mu i gorepomenuti guraju prst u oko.

Prvo su se predstavnici Narodne stranke „drznuli“ da obiđu Prvorođenog i da čuju šta ima to da im poruči u lice.

Kako svi znamo da je Predsednik neustrašiv i da je u mladosti umeo da se pobije i sa mnogo više ljudi, očekivao sam, blago rečeno, dobru kvalitetnu, navijačku „šorku“. Iako je pozivao da dođu „petorica na njega samog“, na megdan su se pojavila samo četvorica.

Vuk Jeremić, Miroslav Miki Aleksić, Bora Novaković i advokat Vladimir Gajić.

Spremih suncokret, otvorih privatnu kladionicu za ovaj obračun…kad ono „međutim“.

Od vođe navijača, velikoga srca i čeličnih pesnica, čuli smo samo uvrede i pretnje u prazno. Ništa fajt, kobre u „šteku“, obezbeđenje na oprezu.

Ne zbog mogućih batina od strane Predsednika, već su ovog puta pokušali da spreče njegovu blamažu.

Pokušali, no nisu uspeli. Ekipa iz Narodne je uspela da snimi događaja koji naravno režimski mediji nisu smeli da objave.

Video snimak preuzet sa instagram naloga Narodne stranke

Predsednik lavljeg srca osim uvreda i uličarskog rečnika nije pokazao znanje koje je stekao na tribinama stadiona širom zemlje.

Ali ono što je mene pogodilo, što Predsednik nije pozvao i pisca i dramaturga gdina Sinišu Kovačevića. Pomenuti je bio neprijatno „iznenađen i uvređen“. Svoju tugu i razočarenje je podelio sa tviterašima.

Da se podsetimo kako je sve počelo:

„Predsednik nas pozvao da nas bije, mi smo se pojavili da ga pitamo da li je on stvarno normalan da zove javno, preko televizije, građane Srbije i svoje političke protivnike da nas bije. To je bio naš plan.

Mi to nismo stigli jer je on sišao, naravno sa četvoricom iz obezbeđenja i počeo na nas da viče, unosio se u lice… Ljudima uopšte nije bilo prijatno. On se okrenuo i otišao.

Mi smo ga pitali – gde ćeš, što bežiš. Pa se vratio, pa nastavio da vređa i psuje, ja sam rekao – samo jednu stvar da te pitam, da li si spreman da sa mnom razgovaraš na televiziji, on je rekao – ne“, Vuk Jeremić

Ali, ne sumnjam da Predsednik ovakvu uvrede neće podneti olako i siguran sam da se sprema za novi duel. Ne TV duel, to je apsolutno nemoguće, mislim da se sprema gledajući film „Roki 1“. Vredno radi na povećanju mišične mase.

Za to vreme, Siniša Kovačević oštri pero, Bora Novaković trči po Novom Sadu lepeći plakate i stiče kondiciju, Miki Aleksić formu održava na svojoj njivi, Vuk Jeremić uz tompus čeka da Predsednik završi pripreme, a Vladimir Gajić umesto tegova koristi upaljač. Da zapali cigaretu i da mu se „otkači ruka“.

Pitajte Simu Spasića kako to izgleda.

Preuzeto sa tweeter naloga @BaneRaicevic ( 4 i po muškarca)

Avaj, taman pomislih da je Predsednikovim mukama došao kraj i da će moći na miru da trenira, kad ono JOK.

Gledajući finale Evropskog prvenstva u ženskoj košarci marljivo dižući tegove, ekipa iz RTS je zadala novi udarac inače uvek smirenom Predsedniku.

Po sred ekrana ugleda jednog navijača riđe kose kako se novoj tituli naših košarkašica raduje više od njega. Ime mu neću ni pominjati, reći ću samo da je isti u navijačkim krugovima je poznat kao „Gojkov brat“.

Ovo je bio, bokserskim žargonom, „udarac ispod pleksusa“. I to od strane RTS, verovatno Luksembuške televizije.

One televizije na kojoj „Onaj koji se za sve pita“ dobije tek pokoji minut mesečno. A možda ni toliko.

A siguran sam da je upravo Predsednik najzaslužniji za uspeh naših košarkašica. Mogu da potpišem da je baš on izabrao taktiku koju je primenila Marina Maljković.

Foto: Instagram

Dakle, ja kao građanin ove zemlje i glasač, insistiram da se svi akteri političke opozicione scene ujedine oko jedne tačke:

(Ne) Živcirajte Predsednika.

2 komentara na “NE NERVIRAJTE PREDSEDNIKA (LAKI JE MALO NERVOZAN)

  • 1. jula 2021. at 07:29
    Permalink

    Ovaj istorijski događaj treba da bude prekretnica u odnosu građana prema AV-ku. Jednostavno kad god nas izvređa i naruži sa svojim „uličarskim jezičkim katama“ na TV-u, istog trenutka pravac Andrićev venac (mala vrata) i jednostavno tražiti objašnjenje direktno od „domaćina na gajbu“. Usput poneti kak’og „mungosa“ zbog „kobri“ da neutrališu „leđa“ AV-ku. Moja baba bi rekla: -Budi Bog s’nama, žalosna nam majka-vojzišo s’pameću pa bulazgi!

  • 2. jula 2021. at 18:13
    Permalink

    Odličan nacin i jedini jezik koji on razume

Comments are closed.