Preporuke za unapređenje zdravlja: Čovek koji je pobedio RAK KRVI

Izvor: Direktno.rs Autor: Marko Marjanović

U moru loših vesti kojima smo obasuti putem medija, portala, interneta, konačno pričitah jednu priču koja me je obradovala i zainteresovala.

FOTO: Dušan Košutić privatna arhiva

U pitanju je pobeda našeg sugrađanina, Dušana Košutića, nad zloćudnom bolešću.

Dušane, na Vašem profilu sam pročitao Vašu životnu priču i želeo sam da je uz Vašu saglasnost podelimo sa čitaocima portala Direktno:

Hvala što ste me kontaktirali, veliko mi je zadovoljstvo da govorim za Vaš portal i da imam tu mogućnost da prenesem i podelim sa Vašim čitaocima moja iskustva.

Pre dvadeset godina kod vas je dijagnostifikovan karcinom krvi. Sama pomisao na karcinom, dovoljan je razlog da se čovek uplaši i pomisli na najgore.

Tako je. U pravu ste. Na samom početku i ja sam tako razmišljao. Ali sam prelomio. Boriću se svim sredstvima savremene medicine i svim sredstvima alternativne medicine koji su mi dostupne.

Koji su bili vaši prvi koraci?

Naravno, prvi je bio odlazak kod zvaničnih i priznatih lekara u našim zdravstvenim ustanovama. Ali, paralelno sa uputstvima zvanične medicine istraživaosam i alternativne metode lečenja.

Istraživali ili primenjivali i na sebi?

Mnoge metode alternativne medicine sam primenio na sebi i najbolje rezultate sam postigao koristeći se platformama naturopatije i holističke medicine.

Možete li nam objasniti šta predstavljaju ove dve platforme medicine?

Ova dva metoda lečenja podrazumevaju korišćenje platforme prirodnih biljnih preparata i načina ishrane prilagođen bolestima i problemima svakog pojedinca ponaosob. Paralelno sa ovim platformama, koristio sam i platforme zvanične medicine. Kvantnu medicinu, tradicionalnu kinesku, homeopatiju i akupunkturu. Kao što Vam je sigurno poznato, ove metode su donete sa bliskog istoka iuvrštene su u program zvanične medicine.

Puno smo imali prilike da čitamo o raznim alternativnim metodama lečenja u sklopu sa metodama zvanične medicine. Vi ste na sebi isprobali te metode lečenja?

Da, iako danas imamo veliki broj predavača, terapeuta i obučenih doktora u oblasti istočnjačke tradicionalne medicine, ja sam jedan od malobrojnih koji su to istraživali na sebi. A kada radite na sebi i svojoj bolesti dolazite do do ozbiljnih otkrića i u mogućnosti izlečenja. Uvideli ste to i sami upoređujući moje nalaze pre i posle korišćenja ovih metoda.

Šta je to što je prevagnulo kada je u pitanju Vaše izlečenje?

Presudni momenat kod terapija alternativne medine u mom slučaju i uslučaju svakog pojedinca je intenzitet i norma. Smatram da je to ključ uspeha ove terapije. Mnogi danas pokušavaju ali mišljenja sam da ne vide ključ uspeha jer prosto nemaju pravu povratnu informaciju.

Pored saveta doktora zvanične medicine koristili se savete i stručnjaka iz drugih oblasti?

Da, skoro sve što znam naučio sam od poznatih gurua, nutricionista, mojih tutora alternativne medicine. Posebno bih istakao saradnju sa doktorkom Linderman, homeopatom sa kojom sam se i sprijateljio.

FOTO: Doktorka Ortrud Linderman, privatan arhiv

Naglašavam da sam sve to u praksi sprovodio na sebi proteklih 20 godina lečeći se od karcinoma krvi. Svi zaključci i protokoli kojima raspolažem govore su potvrđeni i nalazima koje ste imali priliku da vidite.U ovom domenu lečenja tvrdim sa sigurnošću da sam odmakao od svih koji se ovde, u Srbiji bave ovim tematikom.

Koji su to protokoli i platforme koje ste primenjivali?

Danas Protokoli u alternativnoj medicini sa vrlo precizni tako da je uspeh jako dobar. Sustina je da pored odabira protokola oni budu sprovedeni u potrebnom intezitetu da bi bili uspesni. Protokoli koje sam izučavao i na sebi primenjivao svrstavam u dve platforme:

1. Platforma hrane: (podrazumeva sve što se unosi u sebe)

Izbor hrane, način priprema, način konzumiranja

Suplementi izbor, normativi i intezitet, zablude i greške

Detoks protokol gladovanja i autofagija

2. Platforma energije (vibracije u telu i bio-frekvencije svih organa, funkcija i mentalnih stanja).

Metode iz ovog domena koje koristim su:

Kvantna medicina,

Homeopatija

Akupunktura

Meditacija

Duhovnost

Za sam kraj ovog razgovora šta biste poručili ljudima koji imaju iste ili slične zdravstvene probleme?

Potrebno je prvo da rešite svoje stanje uma i prilagodite se okruženju u kojem živite. Na tom putu englezi imaju odličan izraz: „You must clean“

Za naše građane poslao bih nekoliko poruka: „Imajte veru u sebe i svoje izlečenje“ i „Očistite svoj um i dušu“