Šta je bilo? Nemamo pojma!

Autor: Marko Marjanović

Ko o čemu, ja o glumačkim nastupima PreCednika svih građana na konferenciji za medije.

Moram sa Vama da podelim svoje utiske. Ionako je Olja Bećković na zasluženom odmoru.

Gledajući poslednje obraćanje PRVOG čoveka u državi, ne mogu a da ga ne uporedim sa velikanom srpske glumačke scene, Zoranom Radmilovićem.

Evo i jedne scene iz kultne predstave „Radovan III“

Otprilike ovako su izgledali odgovori na pitanje novinarke N1, Žakline Tatalović o neredima na stadionu Partizana gde su se pojedini huligani pokušali obračunati sa ljudima koji su uzvikivali već dobro poznati slogan: „Vučiću, p….“.

Foto: youtube printscreen

Predsednik Srbije poručuje da prvi put čuje da su članovi kriminalne grupe Veljka Belivuka obezbeđivali njegovu inauguraciju, kao i posetu Novom Pazaru. Vučić, kako kaže, nije obavešten ni da je na utakmici Partizan – Dunajska streda u Beogradu bilo incidenata posle pogrdnog skandiranja grupe navijača.

„Što se tiče inauguracije i atletskog stadiona, 2016. i 2017. ni za koga od ljudi… Prvo ja ne znam ko je bio i gde je bio, niti ja mogu nekom da zabranjujem, prvi put čujem za neki atletski stadion u Novom Pazaru“, rekao je Vučić.

Nije da mu ne verujem, ali bi možda neko od medijskih savetnika mogao da mu pusti snimak posete u Novom pazaru.

Na primer, Nebojša Krstić ili medijski mag DJV. Što se mene tiče, nije mi teško da podsetim:

Atletski stadion u Novom Pazaru u toku kampanje za predsednika Srbije u martu 2017. godine otvorio je dakle upravo Aleksandar Vučić.

 Belivukovo obezbeđenje je obezbeđivalo skup u Novom Pazaru, i ti isti ljudi su davili novinare na inauguraciji Vučića 2017. godine.

Foto: Nepoznati autor, printscreen

Onaj Belivuk koji je glavna tema svih medija u zemlji, a i van nje.

Isti onaj Belivuk, koji je prema podacima koje je objavila redakcija „Krik“-a, bio član SNS-a od 2011.godine , kako je sam ispričao tužiocu.

Ni prvi čovek policije, Aleksandar Vulin nije baš upućen u događaje koji su se događali na ulicama i stadionima širom Srbije, a posebno u Beogradu.

„Kad se šta dešavalo ne znam, ali znam da je ta banda konačno sklonjena sa lica zemlje i da će najveći deo njih, ako ne i svi dobiti zasluženu kaznu i ako ima pravde dobiće doživotnu robiju, oni više osim kroz rešetke sunce neće videti“, kaže Vulin.

Eto nama još jednog Radmilovića. Definitivno zaslužuje odlikovanje za svoje nastupe.

Foto: Fotomontaža, nepoznati autor

Moram da priznam da sam zbunjen.

Kako je moguće da ON, koji zna svako selo, zaseok u Srbiji, ne zna ništa o dešavanjima u Novom Pazaru.

On koji zna bolje i od majke koliko je kilograma imao po rođenju, ne zna ko mu je obezbeđivao skupove.

On koji zna kako se rukuje respiratorima, nije obavešten o delovanjima najveće kriminalne grupe u zemlji, posle Zemnskog klana.

Grize me savest, moram i to da napišem. Svi znamo koliko samo šala, viceva i karikatura smo čuli i videli o Vojislavu Koštunici i njegovoj „neobaveštenosti“.

Foto: Koštunica, viber sticker

Izvinite gdine Koštunica, ogrešismo se o Vas.

Ima jedan koji je još manje obavešten.