Vučiću, u zabludi si!

Izvor: Direktno.rs Autor: Marko Marjanović

Pogledavši poslednje dugoočekivano gostovanja predsednika Aleksandra Vučića na RTS, dolazim samo do jednog zaključka. On je definitivno sam sebi dovoljan. Voditelj(ka) u studiju služi samo kao dekor.

Marko Marjanović FOTO: Direktno.rs

Broj izgovorene rečce JA, mislim da je bespotrebno pokušati da se izbroji.

Država, to sam JA. 

Vučić u „Upitniku“ na RTS

Sarkazam, cinizam i način obraćanja voditelju a i nama, običnim građanima definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Imam utisak da nas ON baš ne voli, da tretira građane kao ovce koji su mu potrebni za glasove na izborima, a umrle od Covid virusa kao brojke u statistici.

Bez trunke empatije, emocija prema porodicama preminulih.

E, izgleda da je to pravo lice našeg predsednika.

Bes, nepoštovanje, drskost u odgovorima mogli smo do sada bezbroj puta videti. Ali, u poslednjem gostovanju, izrazito primetno i neskriveno. Imao sam utisak da će da iskoči iz televizora i da me išamara. Onako, navijački.

Od najbogatije zemlje u regionu, sa najvećim BDP i prosečnom platom od 519 evra došli smo do toga, da država nema para u budžetu.

Aleksandre, kad si mahao onim silnim fotografijama najsavremenije bolnice u Novom Pazaru, verovatno ti se zaturila jedna fotografija. Priložiću je. 

Bolnica u Novom Pazaru, „opremljenija od nemačkih“, kaže predsednik

To je ta najopremljenija i najsavremenija bolnica u Novom Pazaru. Dete od 13 godina na infuziji ispred bolnice.

Da podsetim, prvi čovek liste „Za našu decu“.

Kažeš, umrlice i dženaze su izmislili tvoji politički protivnici koji žele da profitiraju na nesreći koja nas je zadesila.

Dragi čitaoci, na vama je da verujete ili umrlicama ili brojkama kojim nas „bombarduje“ predsednik.

Dnevno i po osam sahrana (dženaza)

Da li je i ovo neko od političkih protivnika? Da ne misliš da su zvižduci građana i okretanje leđa medicinskog osoblja predsednici Vlade Ani Brnabić takođe režija opozicije.

Bojim se da si u zabludi.

Najveći protivnici ovog režima su, Aleksandre, članovi porodica preminulih. Članovi porodica onih čiju si smrt omalovažio.

Članovi porodica obolelih od Covid19 virusa koji su kasnije preminuli i čiji se uzroci smrti kriju.

Oni čiju smrt predsednica Vlade izvrava ruglu, upoređujući da je smrt mogla da nastane i kao posledica saobraćanje nesreće. Da je citiram:

– Krenem na Infektivnu kliniku da me prime ili „Dragiša Mišović“ i udari me autobus. Poginem! I ja sam naravno preminula u toj bazi podataka. Mislite da treba da se bol… brojim kao da sam preminula od kovida 19? I takvih ima iks ipsilon slučajeva.

Ponosni zdravstveni radnici u Novom Pazaru okrenuli su leđa Ani Brnabić

Cinično, bezobrazno, bezosećajno.

Doduše, učila je od najboljeg.

Pogodi, dragi Predsedniče, ko je to?